Webshop Bejelentkezés


Termékkereső

Választható nyelvek

English Croatian Czech German Italian Romanian Russian Slovak Hungarian

Kereskedelem

E-mail Nyomtatás PDF

Hardt Kft a saját palackozású Hardt Oil és importált Profi-Tech -eredeti német  kenőanyagok- valamint az olasz Stac Plastic gyár aeroszol termékeit forgalmazó cég. Úgy mint személy és tehergépkocsi motorolajok, mezőgazdasági olajok, hajtóműolajok, motorkerékpár olajok, hidraulika olajok, kenőzsírok kizárólagos magyarországi forgalmazásával foglalkozik. Termékeink keresettek az iparban, mezőgazdaságban, szolgáltatásban egyaránt. Közöttük van a megyék gyárainak, üzemeinek, részvénytársaságainak, illetve kft-inek és vállalkozóinak jelentős része. Állandó kapcsolatban vagyunk a felhasználókkal, folyamatosan informáljuk őket szolgáltatásunkról. Központi irodánk a legmodernebb infrastruktúrával és logisztikai rendszerrel rendelkezik. Raktáraink Kiskunhalason és Budapesten találhatók,  az egész ország áruigényeinek kielégítésére. A kiskunhalasi telephelyünk csaknem 200 tonna olaj és kenőanyag befogadására alkalmas. Szakképzett kiszolgáló-személyzetünk rutinos munkája nyújt garanciát vásárlóinknak ahhoz, hogy megrendeléseiket akár 24-48 órán belül tudjuk teljesíteni. Telephelyünkön korszerű technológia segítségével, a szigorú környezetvédelmi normák és biztonsági előírások betartásával tároljuk a kenőanyagokat, illetve a Magyarországon cégünk által forgalmazott Stac Plastic autóápolási termékeket. Termékeink tartalmazzák mind az ásványi, mind a szintetikus bázisra épülő gépjárművekhez használatos illetve ipari kenőanyagokat is. A legújabb termékgenerációk természetben lebomló un. bio nyersanyagokból (növényi olajok) készülnek, amire egyre nagyobb az igény Európában. Termékeink garantált minőségűek, összehasonlíthatók multinacionális cégek termékeivel, a legtöbb esetben meghaladják a nemzetközileg megkövetelt teljesítményfokozatokat. Számos kenőanyagunk gyári specifikációval rendelkeznek (Mercedes Benz, MTU, Daimler Chrisler, Renault, Volvo). Mivel a környezetvédelem napjaink egyik fontos kérdése, a veszélyes hulladékok visszagyűjtésének támogatásával reményeink szerint mi is hozzájárulunk tágabb lakóhelyünk tisztaságához.

Korszerű számítógépes készletnyilvántartásunk gyors és megbízható,  szaktanácsadásunk ingyenes.
Vásárlóink, partnereink között ugyanúgy megtalálhatók viszonteladók és végfelhasználók. Kérdéseikkel, fizetéssel

Cégünk kapcsolatot tart fent az Industor Kft. kenéstechnikai és alkalmazástechnikai szakcéggel, amely különböző fajtájú, sűrűségű, állagú kenőanyagok szakszerű átfejtéséhez, töltéséhez, méréséhez ,tárolásához, adagolásához forgalmaz  eszközöket, berendezéseket. 
Így módunkban áll a két cég közös és jól működő kapcsolatának köszönhetően- az általunk forgalmazott termékekhez –szerződéshez kötve- biztosítani  bármilyen, a cégek, végfelhasználók munkáját megkönnyítendő berendezés (ek)et.

Ezzel kapcsolatban érdeklődését jelezze a 06 77 520 450 –es telefonon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.