Webshop Bejelentkezés


Termékkereső

Választható nyelvek

English Croatian Czech German Italian Romanian Russian Slovak Hungarian

A cég bemutatása

E-mail Nyomtatás PDF

Az 1969-ben alapított olaszországi STAC PLASTIC SPRAY cég, Európában piacvezetővé vált az autóápolási - autó karbantartási termékek, aeroszol gyártás területén. Közel 5.000 négyzetméteren 40 ember dolgozik a fejlesztésben ,gyártásban és a kereskedelemben.

 

Cég fő céljaiként említi a pozíciójuk megtartását, illetve erősítését a fejlesztésben, mind a kereskedelemben. Mindezek mellett a cég alapelve a minőség (UNI EN ISO 9001:2000) és a környezetvédelem.

 

A minőség több szempont betartása mellett áll össze:

 

 

  1. vevői igényeket kielégítő termékek piacra kerülése

 

  1. beszállítóik több lépcsős szigorú minőségi kritériumoknak való megfelelése

 

  1. a kor igényeinek megfelelő nagykapacitású gyártó-csomagoló berendezések

 

 

A folyamatos fejlesztés mutatja, hogy az általános és a saját fejlesztésű termékeiket –melyek megjelenésben is esztétikusak, mutatósak - több országba exportálják, míg Brazíliában saját gyárat üzemeltetnek a Dél-Amerikai piacra.

 

 

Cégünk – a Hardt Oil Kft – már több éve a STAC PLASTIC SPRAY termékek egyik magyarországi importőre. Fejlődésnek tekinthető, hogy évek alatt a termékeket meg tudtuk kedveltetni vevőinkkel. Mindezekben a minőség a szállítás és az ár is természetesen nagyban hozzájárult sikereinkhez. Hiszen a minőséget a STAC PLASTIC SPRAY gyár maga adja, a szállításban cégünk a 48 órán belüli kiszállítást garantálja, az árat pedig közösen generáljuk.

 

A folyamatos fejlesztés mellet fontosnak tartjuk, hogy a vásárlói elvárásokra építsük termékkínálatunkat és értékesítésünket, mind e mellet figyelembe véve a piaci igényeket és azokat gyorsan felmérve ki is elégítsük. Korunk követelményeinek megfelelően az webáruházunkban is megtalálhatóak termékeink, melyeket folyamatosan frissítünk információkkal. Weboldalunkon az Ön személyre szabott feltételei szerint megrendelheti termékeinket.

 

Reméljük, hogy folyamatosan fejlődő honlapunkon megtalál mindent, amire csak szüksége lehet.

 

A termékekkel és a honlappal kapcsolatos ötleteiket, észrevételeiket az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk!

 

Kellemes böngészést kívánunk!