Webshop Bejelentkezés


Termékkereső

Választható nyelvek

English Croatian Czech German Italian Romanian Russian Slovak Hungarian

Minőségpolitika

E-mail Nyomtatás PDF

A HARDT KFT. minőségpolitikájának a célja elnyerni, és megtartani a vevők bizalmát, elégedettségét. Cégünk megalapítása óta igyekszik egyenletes, kiváló minőségben teljesíteni partnerei részére. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük informatikai hátterünket , járműparkunkat és munkatársainkat is képezzük .Elértük , hogy cégünk egy igazi csapatként működjön és hogy az emberek nem csak magukért , hanem a többiekért is dolgoznak. A rugalmas kiszolgálás és az időbeni teljesítés , mely vállalatunkat jellemzi, különösen fontos számunkra. Minőségpolitikánk fejlesztése az elért célok továbbfejlesztéséhez nélkülözhetetlen ,hiszen csak így tudunk  a továbbiakban fejlődni és csak ez által tudjuk elérni azt ,hogy vevőink egyre elégedettebbek legyenek.. Az általunk forgalmazott Profi-Tech és STAC PLASTIC termékek szigorú minőségellenőrzésen mennek  keresztül az által ,hogy mindkét  gyár rendelkezik az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszerrel.

Veszélyes hulladék és fáradt olaj:
Fontosnak tarjuk környezetünk és levegőnk védelmét, így a Hardt Kft által megbízott cég -Öko 2000 Kft.- közreműködésével, a fáradt olaj elszállítás is megoldott. A partner által leadott fáradt olaj, megrendelés után, 15-30 napon belül, mennyiségtől függően, elszállításra kerül. Az egyéb veszélyes olajos hulladékot az átvett olaj súlyának 20%-áig térítésmentesen elviszik. 
A megrendelése történhet:

e-mailben a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. levélben vagy faxon 06 77/520-451

Olajok termék és adatlapjai:
Természetesen minden általunk forgalmazott terméknek van biztonságtechnikai adatlapja  és terméklapja, melyből bármilyen, olyan információt megtudhat, amely önt érdekelheti. Némely speciális felhasználás esetében a hagyományos kőolajalapú kenőanyagok szennyező anyaggá válhatnak, ha a felhasználók nem tartanak be minden szigorú környezetvédelmi előírást.
Cégünk eltökélt abban, hogy tevékenysége középpontjába állítsa a környezet védelmét.

Mit nem szabad tenni a fáradtolajjal?
Nem szabad csatornába önteni! 
Nem szabad gyomirtásra használni! 
Nem szabad faanyagok nedvesség elleni védelmére használni! 
Nem szabad tüzelőanyagként használni!

Hogyan kell a fáradtolajat tárolni?
A fáradtolajat szivárgásmentes, lezárt hordóban vagy műanyag kannában kell tárolni. Ha nagy mennyiségben keletkezik, akkor lehetőség van nagyobb tartályban való tárolásra is, ebben az esetben az elszállítása szivattyús gépkocsival végzendő. A fáradtolaj környezetszennyező, ezért jelentős veszélyt jelent az élővilág számára. Vízbe kerülve, annak tetején szétterülve megakadályozza az oxigénáramlást, s így súlyos károkat okozhat a növény- és állatvilágban. A fáradtolaj elégetve felhasználható energiatermelésre, de amennyiben ez nem megfelelő, erre a célra kifejlesztett készülékben történik, akkor nagyon nagy levegőszennyezést okoz. A fáradtolajat minden esetben az arra kijelölt átvevőhelyre kell vinni, illetve átadható a begyűjtésére engedéllyel rendelkező cégeknek, amelyek az átvételt a jogszabályokban meghatározott módon igazolják.